Tähti-Koti

Aurinkoenergia

rakentaminen, aurinkoenergia, terassi, lasiterassi, avaimet käteen, laatu, huippulaatu, luksus
rakentaminen, aurinkoenergia, terassi, lasiterassi, avaimet käteen, laatu, huippulaatu, luksus
rakentaminen, aurinkoenergia, terassi, lasiterassi, avaimet käteen, laatu, huippulaatu, luksus

Aurinko on erinomainen energialähde
– myös Suomessa!

Tähti-Koti Oy myy ja asentaa aurinkoenergiajärjestelmiä, jotka mahdollistavat jokaiselle taloudelle oman vihreän energian tuottamisen.

Aurinkoenergiajärjestelmällä voidaan tuottaa taloussähköä tai sillä voidaan integroitua talouden lämmitysjärjestelmään ja lämmittää asuintiloja. Aurinkolämpöjärjestelmä sopii yhteen lähes kaikkien lämmitysjärjestelmien kanssa.

Tarjoamme aurinkoenergiajärjestelmille suunnittelu- ja asennuspalvelun. Näin voimme varmistaa, että saat käyttöösi sinun tarpeisiisi parhaan ja tehokkaimman järjestelmän. Työnosuudesta saat tietenkin kotitalousvähennyksen.

Nykytekniikalla Etelä-Suomen alueella voidaan aurinkoenergiajärjestelmää hyödyntää lähes koko vuoden! Ainoastaan keskitalvella (joulu – tammikuussa) aurinkoenergiaa ei juurikaan saada talteen.

Aurinkosähköjärjestelmä voidaan myös kytkeä sähköverkkoon siten, että ylituotannon syntyessä ylimääräinen sähkö voidaan myydä.

Aurinkopaneelit

Käyttämämme aurinkopaneelit ovat korkealaatuisia, erinomaisen hyötysuhteen omaavia paneeleja. Käyttämillemme paneeleille myönnetään perinteisen tuotetakuun lisäksi vähintään 25 vuoden tehontuottotakuu. Valmistusvirhetakuu voimassa vähintään 10 vuotta.

Invertterit

Myös käyttämämme invertterit ovat huippulaadukkaita. Inverttereille myönnetään 5 vuoden takuu. 3-vaiheisille inverttereille optiona 10 vuoden takuu.

Kiinnitysjärjestelmät ja muut komponentit

Aurinkoenergiajärjestelmässä käytetään vain korkealuokkaisia kiinnitysjärjestelmiä. Kiinnitysratkaisuja löytyy jokaiselle kattotyypille (harja- ja tasakatot), eri materiaaleille sekä maahan asennettaviin voimaloihin ja seinäkiinnityksiin. Kiinnitysjärjestelmille myönnetään 10 vuoden takuu.

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinfacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin